Vuorokaudessa pitäisi todellakin olla vähintään 30 tuntia, että ehtisi tehdä kaiken mitä haluaisi.. Koulu alkoi pari viikkoa sitten ja työrintmallakin on kiirettä pitänyt ihan mukavasti. Käsitöille ei siis ole jäänyt aikaa ja siksi en ole blogia päivittänyt pitkään aikaan.. Mutta selitykset sikseen ja jatketaan itse aiheeseen, eli käsitöihin.

Viime kirjoituksessa mainitsemani villatakki kummitytölle ei ehtinyt lähellekään valmiiksi ennen ristiäisiä.. Sain tehtyä selkäkappaleen ja aloittaa hihoja (jotka päätyivät purkuun, koska olin tehnyt niitä liian ison koon mukaan), kunnes loukkasin yhtenä iltana selkäni ja neulominen loppui lyhyeen. Seurauksena viikko sairaslomaa, kipulääkkeitä kuurina ja reissu lastenvaateliikkeeseen. Kyllä harmitti käydä ostamassa jotain valmista lahjaksi. Omatekoiset lahjat ovat aina olleet enemmän minun juttu.. Tässä kuitenkin vilautus siitä mitä ehdin saada takista aikaiseksi.

911303.jpg  911307.jpg

Aikaisemmin tuosta vaaleanpunaisesta woolista syntyi tällaiset tossut vastasyntyneelle (anteeksi epätarkka kuva, toivottavasti tästä saa edes jonkinlaisen käsityksen..):

911298.jpg

Sitten muita projekteja. Kolmiohuivi salamoninsolmutekniikalla valmistui tuossa hiljattain, kuin myös toinen "mummon myssy". Näistä ei kovin kummoisia tullut, mutta sainpahan tuhlattua lankoja vähemmäksi.

911327.jpg

911317.jpg

Seuraavaksi sunnitelmissa on asustesetti keltaisesta nalle-langasta. Valmiina on jo lapaset, peukaloita vailla tosin, ja seuraavaksi ajattelin aloittaa jonkinlaisen huivin. Mietintämyssyn alla on vielä että millaisen huivin lapasten kaveriksi tekisin. Jokin pitkä pitsineulejuttu olis kiva, sitten kun on aikaa.. Lanka on kyllä niin herkullisen väristä etten millään malttaisi odottaa sen päätymistä neuleiksi, haluaisin ne päälleni heti! Taidankin kietoutua pelkkään lankaan :), no en silti, kyllä minä maltan odottaa että neuloutuvat ennen kuin päälleni puen ü..

911314.jpg 

Jospas tässä olisi tämän kertaiset jurinat.. palailen astialle taas kun ehdin. Mukavaa syksyn jatkoa kaikille :) !

-akuliina